top of page

Overige Steden

Minder kunstig, maar zeker niet minder mooi!

Naast de 5 grote, bekende Vlaamse kunststeden, zijn er ook nog heel wat ongerepte pareltjes die wachten om ontdekt te worden! Ben je al meerdere keren naar Vlaanderen gegaan en wil je in kleine groepjes een zorgeloze teambuilding beleven? Denk dan eens aan volgende stadjes:

De Vlaamse kust

De Vlaamse kust aan de Noordzee is puur genieten. De ganse kusstreek telt niet minder dan 68 kilometer aan gouden zandstranden en 13 badplaatsen, elk met hun eigen karakter en uitstraling.

Placeholder Image

Hasselt

Hasselt is een vriendelijke stad in de meest sympathieke provincie van Vlaanderen en het kloppend hart van Limburg. Hasselt ontvangt je met open armen.

Ieper

Ieper kent niet alleen een eeuwenoude geschiedenis, de stad is vooral bekend als de onofficiële hoofdstad van Flanders Fields, waar de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog nog zichtbaar en zelfs voelbaar is.

Placeholder Image

Kortrijk

Kortrijk heeft de allure van een grote stad met de gezelligheid van een dorp. Deze stad wordt vaak in één adem genoemd met de Leie. Die rivier was vroeger erg belangrijk voor de vlasnijverheid in de stad. Vandaag is het vooral een fijne plek om te genieten.

Placeholder Image

Lier

Deze historische stad aan de Nete heeft iets voor iedereen: wandelen, fietsen, cultuur, shoppen, heerlijk uit eten en zelfs Unesco werelderfgoed.

Oudenaarde

Oudenaarde is een glorieuze provinciestad. Relatief klein maar met een schat aan bezienswaardigheden uit het verleden. De stad staat bol van historie en erfgoed.

bottom of page